Nadat het derde team hun externe wedstrijd tegen Leeuwarden 3 had gewonnen. (Douwe Galama, Freek Leistra, Berend Joustra wonnen Mon Salomon verloor.) Wonnen ook hun collega schakers van team 2 hun wedstrijd met 3-1. Tegen Mid-Fryslan 4
Sieb Hazenberg won snel probleemloos van Maurice Brenkman op bord 4 op de andere borden zag het er op dat moment nog niet echt florissant uit en winst was beslist nodig om de eerste plaats te veroveren. Jack Zeilstra ging gelijk op met zijn tegenstander Johnny Visser.Ze gaven elkaar geen duimbreed toe met het logische gevolg : remise. Ook Fons Joormann had een remise stelling tegen Bert Hassing; in het eindspel verraste hij zijn tegenstander toch met een mat aanval en zorgde voor een punt. Hij won hierdoor 6 van de 7 gespeelde partijen een prachtige score. Jelle Bergsma had het op bord 3 erg moeilijk tegen Klaas Jan Soeten kwam al snel een stuk achter en koerste op verlies aan. Zijn tegenstander vergiste zich echter in een afruilmanoeuvre en Jelle won zijn stuk terug zodat er uiteindelijk toch remise werd gespeeld. Eindstand dus 3-1

Geef een reactie

Zoeken
Meer berichten
Count per Day
  • 10069Totaal aantal bezoekers:
  • 17Bezoekers vandaag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:
Reageren?
Previous Next
Latest on Mon, 10:09 pm

Berend: Lammert wij missen je, de groeten uit Wijnjewoude.

simterp: Lammert bedankt!

Lammert Ausma: Hallo Bakkeveeners, Jullie hebben een mooie website en het is leuk om jullie op de foto's te zien. Goed schaakseizoen toegewenst. Hartelijke groet.

» Reageer hier