Oproep aan alle leden van Schaakclub Bakkeveen: om 20.00 uur worden jullie weer verwacht in ons gezellige schaak onderkomen van de Stripe.

Ook niet leden, die schaken een warm hart toedragen en eens kennis willen maken met de schakers en met de club, zijn graag van harte welkom.

De eerste schaakavond op 12 september was een ongedwongen gezellig avondje “snel”schaken waarbij er in 2 groepen werd gespeeld gedurende maximaal 10 minuten.

Ook mochten we op deze avond 4 gasten ontvangen, die mogelijk lid worden van onze schaakclub.

Op 19 september starten we weer met de interne competitie. Tot ziens op woensdagavond!