In verband met de aanhoudende maatregelen inzake de beteugeling van de Corona hebben we besloten om de ALV die gepland was op 4 novemberuit te stellen naar een nader te bepalen datum. Ook het voortzetten van de interne competitie wordt verder uitgesteld.

Maar… we zitten er als bestuur boven op en zodra het kan gaan we weer los!

In de tussentijd nodig ik alle leden nogmaals uit op om zich in te schrijven voor de on-line wedstrijden op de woensdagavond.  Het is goed om zo een beetje routine te houden en het is vaak super spannend.  We hebben al 14 “on-line” leden voor sc Bakkeveen op Chess.com. Helaas doet nog niet iedereen elke woensdag mee.  Zie e-mails van Robin.

En nog een tip voor de lange donkere Corona avonden…  voor wie NETFLIX heeft daar is nu  “Queen’s Gambit” te zien, een korte serie over het leven van een wonder-weesmeisje die een talent voor schaken blijkt te hebben.

Wens jullie allen goede tijden en goede gezondheid.

Jasper,
namens het bestuur SC Bakkeveen