IEDEREEN IS WELKOM

Eindelijk is het zover: op woensdagavond 6 oktober vanaf 20:00 uurbegint het nieuwe seizoen van Schaakclub Bakkeveen weer. Dit jaar spelen we in het gebouw de Driehoek, Merkebuorren 3 in Wijnjewoude.  Ondanks dat de meeste Corona maatregelen niet meer van kracht zijn zal er nog steeds worden gespeeld met in acht neming van de regels die op dit moment gelden en die zijn opgesteld door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

De bedoeling is om dit jaar weer een interne competitie te spelen en mee te doen aan de competitie van de Friese Schaakbond. Daarnaast zullen er ook andere schaakevenementen worden georganiseerd.  Bij voldoende belangstelling kan er in overleg ook schaaktraining worden gegeven.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom, zowel beginners, gevorderden en meesters! U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen op de woensdagavond om eens een kijkje te komen nemen bij onze club.

Voor meer informatie kunt u naar de website gaan: www.schaakclub-bakkeveen.nl, of een email sturen naar info@schaakclub-bakkeveen.nl,  of direct contact opnemen met Jasper Zijlstra (06-23829269).